Opzoek naar een goede accuboormachine en weet niet welke je moet kopen?

Hieronder hebben we er negen op een rij gezet waarmee je niet fout kunt gaan met prijzen die variëren van €39,- to €249,-

1) Powerplus Accuboor Machine POWDP1515
2) Powermaxxx BS Basic van het merk Metabo
3) Accu Schroefboor Set van Metabo – BS 18 MOBILE
4) Black & Decker Goedkope  BDCDD12-QW
5) Goedkope PowerPlus Accuboorboormachine – POWC1070
6) Hitachi Accuboormachine DS18D JL (LC).
7) Accuschroefboormachine van Dewalt – DCD796D2
8) Makita Schroefboor – Type: DDF453SFE
9) Complete Accuboor Set van Hitachi – DS18DJL


1) De PowerPlus Accuboor Machine

POWERPLUS DUAL POWER POWDP1515 accu schroef boor

 

De DUAL POWER POWDP1515 van PowerPlus is een van de goedkoopste merken die ook kwaliteit maken zoals deze set. Het is een heavy duty accuboormachine met 20 volt power accu. Het heeft een Lithium batterij van 1, 5 ah. Met deze boormachine kan je boren en schroeven zoals de meeste accuboormachines. De accu is makkelijk te gebruiken in ook andere powerplus gereedschap. Er zit een handig lichtje in zodat je in het donker goed kan zien waar je boord op schroeft. Er wordt een dual accu  batterij meegeleverd.

En zitten 22 verschillende koppelstanden op en het hoogste toerental heeft 1700 RPM en bij het laagste toerental 450 RPM met 2 mechanische versnellingen.

Al met al is dit een powertool voor een Kleine prijs van ongeveer €129. Te koop bij de bekendere online winkels.


2) Powermaxx BS Basic van het merk Metabo

METABO POWERMAXX BS BASIC

Metabo is een van de beste merken accuboormachine op de markt. Het wordt vooral door professionele klussers gebruikt en de producten zijn gewoon goed en gaan lang mee. Deze handige klein formaat accuboor is ideaal om snel en veel schroeven ergen in te draaien. Hij wordt geleverd met twee accu’s en vanzelfsprekend een acculader. Dit is een handig maar klein accuboortje van 10.8 volt. Al hoewel de voltage niet alles zegt. Deze heeft een grote krachtbron die niet onderschat mag worden. Deze accuboor is dan special bedoeld om te schroeven en niet te boren, al hoewel dat nog prima kan.

Hij is licht in gewicht 900 gram en heeft een handige werklamp geïntegreerd voor beter zicht in het donker. Hij kan maximaal 1300 omwentelingen maken per minuut.

Reviews:

Deze powertool heeft goede recensies. Er is een meneer die hiervoor een 18 volt accuboorvan Metabo had en nu met deze compacte machine hij erg tevreden is. Zelfs meer power dan de 18 volt en hij kan elke klus makkelijk aan. Alleen voor boren in beton gebruikt hij een echte klopboormachine.

Te koop bij de volgende online webwinkels:


3) Accu Schroefboor Set van Metabo – BS 18 MOBILE

 

METABO BS 18 MOBILE schroefboor

Een complete accuschroefboor set voor de liefhebber. Handig alles in een koffertje om zo mee te nemen of om keurig netjes op te ruimen. Dit is een 18 Volt 2AH lithium-ion powered schroefboor machine. Compleet met twee accu’s en een oplader die snel oplaadt. Makkelijk om mee te boren met een hoogste toerental van 1600 rpm. De laagste toerental zonder belasting is 450 rpm.  21 koppelstanden en 2 mechanische versnelling (standen).

Er zitten tal van accessoires bij zoals: rolmaat, centerpons, potlood, verzinkboor, verschillende schroefboor bits, stanleymes, etc.

Al met al een krachtige machine die 1.3 kg weegt. De reviews zijn optimistisch en er wordt onder andere gezegd dat hij lekker in de hand ligt, zeer krachtig apparaat, krachtpatser, sterke en lang meegaande accuboor.

Een krachtpatser waarmee u geen fout begaat. Kost rond de 219 Euro en verkrijgbaar bij verschillende online web winkels of vergelijkingssites.


4) Black & Decker – Goedkope Krachtpatser Accu Schroefboor – BDCDD12-QW

Accu schroef boor machine black and decker

Een mooi degelijk apparaat van 10.8 Volt. Al hoewel volt niet alles zegt tegenwoordig kun je met deze accuschroefboor makkelijk alle klusjes doen. Er zit natuurlijk wel verschil in kwaliteit. Dit is gewoon een goed werkend apparaat dat voor de regelmatige klusser geen ontevreden keus zal blijken. Voor de professionele keuze zou ik wat andere kiezen. Maar voor af en toe licht boor werk en schroefjes in en uit draaien voor niet al teveel geld is dit een uitstekende machine.

Er worden geen bits of boortjes meegeleverd. Een handig lichtje in de accuboor ziet je precies waar je boort in donkere plekken. Gewicht van 1.4 kg is hij niet de lichtste. De professionele accuboor van Metabo is zelfs een stuk lichter dan deze. Maar voor ongeveer € 69 Euro kan je geen buil vallen voor de huis tuin en keuken klusser. Heeft 1 mechanische versnelling en een hoogste toerental van 550 rpm. Te koop bij de meeste bouwmarkten zoals, Gamma, Karwei, Formido en online shops zoals Wehkamp, Cool blue etc.


5) Goedkope PowerPlus Accuboorboormachine – POWC1070

 

Accuboor POWERPLUS POWC1070

 

Deze accuboor van het merk Powerplus is een mooi degelijk machientje voor weinig geld. Je moet geen wereld werk verwachten maar voor kleine klusjes nu en dan is dit een prachtig apparaatje. Hij heeft zelfs een 18 Volt batterij en kan elke klus aardig moeiteloos aan. De kwaliteit zit hem wel in de accu dat na verloop van tijd de accu steeds zwakker wordt. Voor kleine klusjes niet zo’n groot probleem maar wil je een nieuw dek in elkaar schroeven dan kan hij je wel gauw in de steek laten. Vooral omdat er maar 1 accu bijzit kan dit irritant zijn. Voor af en toe een schilderijtje ophangen is het prima.


6) Hitachi Accuboormachine DS18D JL (LC).

 

Accuboor HITACHI DS18DJL(LC)

Hitachi is een goed merk dat professionele producten maakt. Dit is dan ook een accuboor voor de professionele klusser maar kan natuurlijk door iedereen gebruikt worden die van klussen houdt. Dit is een 18 Volt apparaat met 1.5 Ah op een Lithium-ion batterij. Kan goed boren tot 38 millimeter in hout en andere materialen. Is geschikt voor de zwaardere schroefboor/ boor klussen zoals allerlei langdurende klussen waarbij veel geboord en geschroefd moet worden.

Deze wordt geleverd met twee accu’s en er er zit ook een handig lichtje in verwerkt om te zien in donkere omgevingen. Er zit een handig Quick-stop mechanisme op zodat je altijd naar je eigen wensen boort of schroeft.

 

De reviews zijn heel goed te noemen. meer dan zestig reviews en een gemiddelde van 9.1 bij Coolblue.nl


7) Accuschroefboormachine van Dewalt – DCD796D2

 

 

DEWALT DCD796D2-accuboormachine

Een mooie complete set van DeWalt voor de professionele en parttime klusser. Geleverd met twee 18 Volt accu’s en heeft een koolborstelloze motor waardoor hij erg duurzaam in gebruik is en kan toch makkelijk elke zware schroef en boorklus aan. Ook deze machine heeft een ingebouwde led licht en kan ook goed boren in materialen zoals gips, hout, plastic en metaal.

Kan tot een boor van 40 millimeter in hout boren en heeft zelfs een klopboor mechanisme zodat je ook tegels en stenen kunt boren. Een zware koppel van 70Nm. Al met al een van de beste accuboormachines die je op het moment kunt krijgen.

Hij kost dan ook wel wat meer dan de andere apparaten hier op deze pagina. €249,- met een complete koffer en set boren en bitjes. komt als beste uit de test en heeft alleen maar positieve reviews.


8) Makita Schroefboor – Type: DDF453SFE

 

Accuboormachine MAKITA DDF453SFE

Een zwaargewicht onder de accuschroefboren. Letterlijk maar ook figuurlijk. Hij weegt 1.8 kg en daardoor niet de lichte op de markt maar daarentegen ook een echte krachtpatser. 18 Volt met 3 Ah. Twee accu’s meegeleverd en nog een setje bitjes met koffer. Makita staat voor garandeerde producten en je kan kwaliteit verwachten van dit merk. Een mooie schroef accuboor die ook makkelijk kan boren in elk gewenste materiaal. Ook voor de professionele klusser goed te gebruiken.

Makita is ook een van de beste merken die je kunt kopen. Voor € 209,- is deze set uw eigendom. Verkrijgbaar bij de betere online webwinkels. Vergelijk de prijs zodat je geld bespaart.


9) Complete Accuboor Set van Hitachi – DS18DJL
Hitachi - DS18DJL - accuboor

Last but not least een werkelijk waar prachtige set voor de professionele doe-het-zelfer. Deze complete kit komt met een hele mooie koffer met lade’s zodat  je snel en easy bij je boren en bitjes kunt. Zou hou je ze mooi op zijn plaats en raak je ze niet snel kwijt. Hitachi staat voor kwaliteit producten en deze DS18DJL is daarbij het paradepaartje.  Het heeft een 18 Volt met twee accu’s.

Een 100 melige set met boren, bitjes en doppen. In slechts 40 minutes is je accu weer opgeladen wat snel werken optimaal maakt met dit apparaat.

Zeer goede reviews heeft deze accuboor en gewoon een goede koop voor een hele mooie prijs. €179,- en dan kan je heel erg lang mee vooruit.