Mooie rustieke eiken boomstamtafels. Eikenhout is zeer mooi en deze massieven houten tafelbladen zijn een investering die niet snel minder waard wordt. Er blijft altijd vraag naar mooi eikenhout. Eikenhout heeft de neiging om te werken dus het beste uit het zonlicht houden voor zo ver mogelijk. Kwalitatief goed eikenhout die op een goede manier gedroogd is werkt een stuk minder. Hieronder vind je een lijst van verschillende bedrijven die staan voor kwaliteit en leveren mooie design boomstam tafels van eikenhout.

Eiken Boomstamtafel Met Stalen onderstel.

rustieke eikenhouten boomstam tafel uit een stuk

Verkrijgbaar bij de volgende webshop: houthandelwoerden.nl


Een mooie boomstam tafelblad van ME Design. BOOMSTAM TAFELBLAD

Uit één stuk boomstam van Nederlandse oorsprong komt deze unieke slab. ME Design staat voor 100 % duurzaam kwalitatieve  producten zoals deze mooie dikke houten boomstamtafel met stalen onderstel. Voor andere op maat gemaakte tafels kunt u gewoon contact opnemen met de eigenaar van deze website: Zaagfabriek.nl


Suar boomstamtafel

Suar boomstamtafel

 

Dit is een mooi voorbeeld wat Eppinga.nl u kunt leveren. Elke tafel is uniek omdat het uit een boomstam bestaat. Hierdoor krijgt u altijd een uniek mooi product dat zich onderscheidt van de rest. Deze houthandel levert boomstamtafels van onder andere Eiken, Padouk, Piquia, Suar, Mahonie, Sapupira en Vuren. Het beste is om zelf langs te gaan.


Eiken BoomstamtafelL op Maat

EIKEN BOOMSTAMTAFEL OP MAAT

Zwaartafelen.nl heeft een mooie collectie houten boomstamtafels in hun assortiment. Tot een maximale breedte van 140 cm kunt u bij hun terecht voor de mooiste eiken houten tafels. Op maat gemaakt en in verschillende diktes leverbaar. Voor meer informatie kijkt u gewoon even op de website.