Ophang Beugels voor je Fiets, fiets ophang systeem, muurbeugel voor je fiets.

Makkelijk je fiets ophangen aan een beugel of ophangsysteem om ruimte te besparen of gewoon om alles netjes te houden.

Er zijn verschillende systemen om je fiets op te hangen. Je hebt verschillende beugels die aan de muur kunt bevestigen maar je hebt ook systemen die met kabels of touwen werken. Het is de vraag wat voor jou het handigst is. Een simpele beugel aan de muur is natuurlijk handig en goedkoop.

Als je genoeg ruimte hebt in de hoogte dan kun je bijvoorbeeld ook een hangsysteem hebben die met een touw werkt zodat je fiets op kunt hijsen. Dit vergt natuurlijk wel wat meer moeite maar daardoor wel meer ruimte beschikbaar als je fiets hoog in de lucht hangt.

We zullen hieronder de verschillende ophangsystemen voor je fiets nader bespreken.

Muurbeugel voor Fiets

Muur ophangbeugel fiets

Hier een simpele maar doeltreffende ophangbeugel voor aan de muur. Zo kun je makkelijk je fiets ophangen en opbergen zonder al teveel moeite.

Het merk is pro stor rack 3 fietshouder. Deze muurbeugel kost ongeveer €30 dit moment van schrijven.  Het heeft een goede prijs kwaliteit verhouding is zeer robuust en heeft een solide ontwerp. Geschikt voor moderne fietsen maar houd wel in de gaten dat je fiets moet optillen om op te hangen.

Vekrijgbaar bij Bol.com


Sterke Wandbeugel Voor Mountainbike of Racefiets

wandbeugel fiets

Met deze sterke ophang wandbeugel kunt u een fiets aan uw voorwiel ophangen. Hierdoor bespaart u veel ruimte. Dit is een goedkoop product van ongeveer €5. Het is gemaakt van staal met een buitenlaag van plastic om beschadiging te voorkomen.

Een mooie simpele muurbeugel voor uw fiets. Je kunt hem goedkoop kopen bij Bol.com


Stijlvolle Muurbeugel van het merk Artivelo

mooi design fiets ophangbeugel

Een mooi design ophang systeem voor je fiets. Het is gedesigned met oog op de moderne citytraveler. Als je het filmpje hier beneden bekijkt dan zie je hoe makkelijk het eigenlijk is. Ik kan me ook voorstellen dat niet iedereen zo’n vernuftig dingetje wilt hebben want de prijs is aardig hoog. Ongeveer 109 Euro. Waar je fiets op steunt als je hem opgehangen hebt is een bruin lederen kussentje, zo voorkom je het beschadigen van je fiets.

 

Het mooie van deze beugel is dat je alles op een plek hebt. Je helm, schoenen, bril, koptelefoon en je slot. Dit is de mooiste beugel die er op de markt is.

Te koop bij: Artivelo.nl


Cycloc Solo Fiets ophang systeem
Cycloc Solo Beugel

Modieus design met aandacht voor gemak. Deze fietshouder van Cycloc is een gewild product en heeft goede recensies. Het is vervaardigd van sterk plastic dat tegen een stootje kan en niet zomaar breekt. Het voordeel van dit mechanisme is dat je fiets er niet zomaar af kan vallen maar daar in tegen is het iets moeilijker om je fiets op te hangen. Makkelijk en veilig als er kinderen rondlopen dan kan de fiets niet zomaar naar beneden vallen.

Je kan er ook andere accessoires in of opleggen zoals fietsslot, helm en een bril bijvoorbeeld.

Cycloc Solo ophang systeem

Te koop voor een prijs van ongeveer €60 en je kunt het kopen bij Wiggle.nl