De beste slaapmatjes

Slaapmatjes zijn handig en makkelijk voor mee te nemen op reis of vakantie. Ze zijn licht van gewicht en de meeste zijn zelf opblazend zodat je geen pomp hoeft mee te sjouwen. Voor de rest zijn ze zacht en comfortabel, goed isolerend zodat er geen koude luchtstroom doorgaat zoals bij luchtbedden.

Je hebt ze in veel verschillende maten, van 1 en 2 persoons slaapmatten, de lengtes variëren van 180 to meer dan 200 cm en niet te vergeten de dikte die varieert van 3 tot ongeveer 15 cm. Hoe zwaarder het gewicht van de persoon de dikker de mat moet zijn om niet op de grond te komen, dus houdt hier rekening mee.

Er zijn verschillende goede merken die slaapmatten maken zoals Nomad, Outwell, Dutch Mountains en nog andere..

Nomad is wel een van de bekendste die goede kwaliteit slaapmatjes maken die ook goed uit te tests komen met een hoge score van gebruikers ervaringen.

1) Nomad Slaapmat 198 cm x 63 – 10 Cm Dik met Kleur Denim

Nomad Allround 10.0 Slaapmat--Dark denim

Dit is een allround slaapmat van het merk Nomad. Een veel verkocht product die met 5 sterren erg goed is beoordeeld. Het is een zelf opblazend systeem met 2 verschillende ventielen. Met 3kg is het niet een superlichte slaapmat maar zeker goed te noemen voor deze lengte en dikte. 10 cm dikte maar is voor de meeste volwassenen een prima matras die zacht en lekker slaapt.

Je kunt hem kopen voor ongeveer 69,95 Euro

Meer info hier: https://www.bol.com/nl/p/nomad-allround

Er is ook een lichtere versie verkrijgbaar die 5 cm dik is voor 49.95 Euro op dit moment van schrijven:
https://www.bol.com/nl/p/nomad-allround-5-0


2) Oregon High Peak 198 cm Slaapmat – Donkergrijs

 

High Peak Oregon 200 Slaapmat - Donkergrijs

Dit is een mooie en degelijke slaapmat die kwa prijs en kwaliteitsverhouding erg goed is te noemen. Hij is in 2 verschillende lengtes verkrijgbaar: 180 cm en 198 cm

Zelfopblazend en 63 cm breed en 5cm dik. Dus voor zwaardere personen misschien niet helemaal geschikt.

Met een gebruikersrating van 4.4 sterren van de 5 is het een goed verkochte slaapmat die erg lekker slaapt zonder het koud te hebben en zere rug volgens de gebruikers.

Voor 31,99 Euro te koop bij bol.com :
https://www.bol.com/nl/p/high-peak-oregon


3) Dreamzone van het Merk Nomad – 10 Cm Dik – 77 cm breed en een lengte van 198

Nomad Dreamzone XW 10.0 Slaapmat- Dark blue

Is geschikt voor 2 personen maar hoeft niet perse, hij komt in drie variaties van 66cm, 77 cm en 132 cm breedte en een lengte van 198 cm.
Erg fijne slaapmat die met een dikte van 7.5 cm een goede keuze is voor de gemiddelde volwassen persoon. Hij heeft een speciale stretch oppervlakte voor extra lig comfort.

Het heeft twee een richting lucht stromende ventielen die ervoor zorgen dat hij snel opvult met lucht en ook weer snel kan leeglopen. Met een gewicht van 2kg is hij niet zwaar te noemen.
Dit is een kwaliteit product van een kwaliteit merk.

Te koop voor rond de 139 Euro bij de betere webshops:
https://www.bol.com/nl/p/nomad-dreamzone