George Cloony Baard

De baard duikt weer steeds vaker op in het modebeeld van vandaag de dag.

Diverse Soorten en Maten

Natuurlijk zijn er diverse soorten en maten. Maar ongeacht of u kiest voor een korte baard, een volle baard, een ringbaard, een sik, een stoppelbaard of een dichtersbaard, onderhoud is een absolute must.

Soort Baard

Een baardtrimmer kiezen is afhankelijk van de soort baard waar u voor gaat, maar ook van de manier waarop u de trimmer gebruikt.

Lengte van de Baard en Droog of Nat Scheren onder de Douche

Behalve de lengte van de baard is het natuurlijk ook van belang of u de trimmer onder de douche kunt gebruiken. In onze maatschappij, waar alles snel moet, kan het in de ochtend tijd besparen als de trimmer waterdicht is.

De meeste baarddragers zijn al tevreden als ze hun baard netjes recht toe, recht aan kunnen bijwerken met een trimmer, maar als u uw baard wilt stylen, is het vaak nodig om een exemplaar te kiezen met hulpstukken, zodat u met precisietrimmer aan de slag kan.

Met of Zonder Snoer en Accu & Batterij

Het overgrote deel van de trimmers werkt op een oplaadbare batterij of accu. Dat geeft u natuurlijk de vrijheid om de trimmer overal te kunnen gebruiken. De gebruiksduur op een volle batterij is dan wel van belang, om niet op het verkeerde moment zonder trimmer te staan.

Waar moet u op letten?

  • Is de trimmer afspoelbaar?
  • Zijn er hulpstukken beschikbaar?
  • Wat is de oplaadtijd?
  • Hoe lang werkt het apparaat op accu?

De beste baardtrimmers

In baardtrimmers is er uiteraard veel verschil op het gebied van kwaliteit. We hebben een selectie voor u gemaakt met de drie beste baardtrimmers die momenteel te verkrijgen zijn.


Remington Baardtrimmer  Type MB4110

CoolBlue Remington MB4110 beoordeling

 

Beste Baardtrimmer 2017 - 2018 Remington MB4110

Afspoelbaar: Nee
Hulpstukken: precisietrimmer in T-vorm, scheerkop, opzetkam met micro-setting
Oplaadtijd: 960 minuten
Gebruiksduur: 40 minuten

De Remington MB4110 is een van de meest complete scheerapparaten die er op de markt zijn. Doordat het model ook opgeladen kan worden via usb, kunt u hem overal mee naartoe nemen en gebruiken.

De trimmer heeft een draadloze gebruikstijd van 40 minuten. Gebruikers geven aan dat het de Remington MB4110 op vrijwel alle lengtematen afgestemd kan worden. De diverse hulpstukken, zoals de precisietrimmer, zorgen ervoor dat u het apparaat op uw wensen af kunt stellen.

Een nadeel is dat de trimmer weliswaar afspoelbaar is, maar niet volledig waterdicht, waardoor hij niet onder de douche gebruikt kan worden. Bovendien is de oplaadtijd tot volledig opgeladen vrij lang, wat een nadeel kan zijn.

Te koop bij de volgende webshops:

 

 


Braun Baardtrimmer Type BT5070

Braun BT5070 - Baardtrimmer beoordeling

Bol.com Beoordeling Braun BT5070

Braun Baardtrimmer BT5070

Afspoelbaar: ja
Hulpstukken: precisiekam (1-10 mm), opzetkam voor lange baarden (10-20 mm)
Oplaadtijd: 60 minuten
Gebruiksduur: 50 minuten

De Braun BT5070 is zeer efficiënt met een lange gebruiksduur. Bovendien is er een indicator voor de batterij, waardoor u het altijd op tijd in de gaten heeft als de batterij leeg raakt.

Gebruikers geven echter aan dat hij soms te efficiënt kan zijn en dat het met scheren opletten is vanwege de scherpe mesjes. Hierdoor kunt u echter wel heel erg glad scheren.

Verder zorgt het ervoor dat de huid niet rood wordt. De trimmer is uitgerust met een precisiekam voor 1 tot 10 mm en met een opzetkam voor lange baarden van 10 tot 20 mm. De trimmer laadt snel op en ligt ook heel fijn in de hand.

Soms is de snelheid van de mesjes niet constant, waardoor het wat meer tijd kan kosten om te scheren. Dit is eigenlijk het enige echte nadeel dat gebruikers noemen.

Verkrijgbaar bij de beste online webwinkels:

 

 


Philips Baardtrimmer Type BT7210

Philips BT7210 beoordeling

CoolBlue Beoordeling Philips BT7210

Philips Beste Baardtrimmer 2017 - 2018 Type BT7210:15

Afspoelbaar: ja
Hulpstukken: precisietrimmer, precisiekam van 3 mm
Oplaadtijd: 60 minuten
Gebruiksduur: 75 minuten

De Philips BT7210 is een goede baardtrimmer zonder veel poespas.

Het apparaat oogt wat groter dan de meeste concurrenten, maar ligt daardoor ook goed in de hand. Overigens is de trimmer wel lichtgewicht en omdat deze draadloos werkt, is de hanteerbaarheid zeker goed te noemen.

Trimmen op verschillende lengtes is geen probleem, omdat de lengte van de kam goed in te stellen is. Het voelt ook goed dat deze kam robuust is.

Trimmen lijkt hierdoor soepel en snel te verlopen. Bijna alle haren worden opgevangen in een reservoir, wat prettig is wanneer u het trimmen op een andere plaats dan uw eigen badkamer doet.

Het reservoir is een beetje moeilijk te reinigen met het bijgeleverde borsteltje. Zoiets zal altijd wel een prutsig werkje blijven.

De batterijduur is gewoon goed en opladen gaat snel en probleemloos. Het zoemerige geluid is een beetje storend in de vroege ochtenduren, maar zeker vergelijkbaar met gelijkwaardige apparaten.

Nu te koop bij de volgende online shops: