Je gezicht epileren en verwijderen van onnodige haartjes is fijn en geeft een mooi resultaat. Wat is de beste gezichtsepilator en welke werkt het fijnst?

Braun Silk-épilator 9 9-100 – Epilator met Flexibele Kop

Braun Silk-épil 9 9-100 Beautyset

Braun Silk-épil 9 9-100 Beautyset

De Braun beauty set is een van de top producten speciaal gemaakt voor gezichtsbehandeling. Het is een apparaat dat meerdere opzetstukken heeft dus buiten dat het een epilator is zitten er ook verschillende massage koppen bij. Je zult zeggen dat heb ik helemaal niet nodig maar de meeste gebruikers zijn zeer te spreken over deze mogelijkheden.

Deze Braun Silk-épil 9 9-100 heeft verschillende “BESTE KOOP” gewonnen van onder andere Kieskeurig.nl Buiten deze waardering zijn de gebruikersbeoordelingen van dit apparaat heel erg goed te noemen. Met 4.5 van de 5 sterren is dit een veel verkocht model om je gezicht te epileren.

Het heeft een reinigende en huidverstevigende functie. Het epileren van de haartjes gaat met gemak al dan wel kan het een beetje pijnlijk zijn afhankelijk van de dikte van de haartjes. Voor dikkere haartjes is het wat pijnlijker dan bij donshaartjes.

Met dit apparaat heb je een hele schoonheidsbehandeling zelf in de hand. Er zitten massage en reiniging borsteltjes bij die je huid optimaal reinigen en masseren dat weer uitermate geschikt is om een goed werkende dag of nacht creme aan te brengen.

Kijk snel naar de beoordelingen van andere gebruikers en wat de mogelijkheden allemaal zijn van dit product.

Voor ongeveer 170 Euro te koop bij bol.com

Braun Silk-épil 9 9-100 Beautyset - Epilator met Flexibele Kop

★★★★★
179,00  in stock
Bol.com
as of June 17, 2024 11:20 pm

Geschikt voor: Gezicht, benen, bikinilijn | Draadloos te gebruiken: Ja | Bruikbaar onder de douche: Bruikbaar onder de douche

 


Hoe gebruik je een gezichtsepilator?

Het is misschien een beetje eng in het begin hoe je een epilator gebruikt. Maar het is eigenlijk heel simpel je hoeft hem iet stevig vast te houden maar lichtjes in een hoek van 90 graden en dan doet de epilator vanzelf zijn werk. Soms kan het een beetje pijn doen maar voor de meeste haartjes voelt het als geprikkel op je gezocht.

Hoe krijg je donshaartjes op je gezicht weg?

Een gezichtsepilator werkt ook goed om donshaartjes weg te halen. Maar de het ene gezicht is het andere niet. Bij de ene werkt het heel goed om donshaartjes weg te halen en bij de ander wat minder goed tot slecht. Over het algemeen zijn de producten hierboven de best verkochte met de beste reviews.

Is een epilator goed voor je gezicht?

Een epilator is niet slecht voor je gezicht. Het haalt de haartjes haarfijn uit het gezicht en je krijgt een mooie gladde huid. Daarnaast heb je veel epilators die in combinatie met gezicht reiniging en massage apparaten te koop worden aangeboden, wat een hele mooie combinatie is om een goed verzorgend gezicht te hebben en te krijgen.