//Een gezichtsepilator om fijne haartjes makkelijk van het gezicht te verwijderen

Een gezichtsepilator om fijne haartjes makkelijk van het gezicht te verwijderen

2019-03-05T03:34:14+00:00

Je gezicht epileren en verwijderen van onnodige haartjes is fijn en geeft een mooi resultaat. Wat is de beste gezichtsepilator en welke werkt het fijnst?

Braun Gezichtsepilator FaceSpa Pro 912

Braun FaceSpa Pro 912 Gezichtsepilator

De Braun Facespa is een van de top producten speciaal gemaakt voor gezichtsbehandeling. Het is een apparaat dat meerdere opzetstukken heeft dus buiten dat het een epilator is zitten er ook verschillende massage koppen bij. Je zult zeggen dat heb ik helemaal niet nodig maar de meeste gebruikers zijn zeer te spreken over deze mogelijkheden.

Deze Braun PRO 912 heeft verschillende “BESTE KOOP” gewonnen van onder andere Kieskeurig.nl Buiten deze waardering zijn de gebruikersbeoordelingen van dit apparaat heel erg goed te noemen. Met 4.5 van de 5 sterren is dit een veel verkocht model om je gezicht te epileren.

Het heeft een reinigende en huidverstevigende functie. Het epileren van de haartjes gaat met gemak al dan wel kan het een beetje pijnlijk zijn afhankelijk van de dikte van de haartjes. Voor dikkere haartjes is het wat pijnlijker dan bij donshaartjes.

Met dit apparaat heb je een hele schoonheidsbehandeling zelf in de hand. Er zitten massage en reiniging borsteltjes bij die je huid optimaal reinigen en masseren dat weer uitermate geschikt is om een goed werkende dag of nacht creme aan te brengen.

Kijk snel naar de beoordelingen van andere gebruikers en wat de mogelijkheden allemaal zij van dit product.

Voor ongeveer 90 Euro te koop bij bol.com

https://www.bol.com/nl/p/braun-facespa-pro-912-gezichtsepilator-met-3-extra-s/9200000089674335/

 


Philips Gezichtsepilator Satinelle Prestige BRP566

Philips Satinelle Prestige BRP566

De Philips gezichtsepilator is niet alleen bedoeld voor je gezicht maar ook andere delen van het lichaam zoals benen. Er zitten 5 verschillende opzetstukken bij die het optimaal verzorgen van het gezicht en lichaam eenvoudig maakt. Je kunt het nat of droog gebruiken. Onder de douche met natte haren is minder pijnlijk.

Er zit ook een gezichtsreiniger bij die de huid masseert met fijne borsteltjes.

Wat zeggen de gebruikers beoordelingen?

Een gebruiker zegt dat het een fijn apparaat is die goed in de hand ligt. Hij pakt de haartjes goed en onder de douche werkt hij ook goed en minder pijnlijk. De epilator laadt snel op en gaat lang mee wordt er gezegd. Het roterende borsteltje voelt erg goed aan alleen draait wel een kant op wat een gebruiker wat minder vond.

 

Eigenschappen van de  Philips Satinelle Prestige BRP566

  • Nat en droog te gebruiken
  • Draadloos
  • Gebruikstijd: tot 40 minuten
  • Oplaadtijd: 1,5 uur
  • Aantal snelheidsstanden: 2
  • Trekacties per seconde bij snelheid 1: 960
  • Trekacties per seconde bij snelheid 2: 1066
  • Met keramische schijven
  • Met VisaPure-minigezichtsreiniger
  • Met breed epileerhoofd van 30 mm

Het apparaat kost ongeveer 139 Euro

Verkrijgbaar bij onder andere bol.com en de betere online webshops.

https://www.bol.com/nl/p/philips-satinelle-prestige-brp566-00-epilator-met-visapure-mini-gezichtsreiniger/9200000086681787