Yoga Handdoek Met Antislip van het Merk Yogi & Yogini

Een yoga handdoek is superhandig tegen het uitglijden op een gladde yoga mat. Het absorbeert zweet en vocht zodat je niet uitglijd.

Bij gebruik leg je hem op je yogamat zodat je een goede grip hebt en niet uitglijd. Je hebt speciale handdoeken met nopjes aan de onderkant die ervoor zorgen dat de handdoek niet weg glijdt. Je kunt hem zelfs als yogamat gebruiken. Erg handig op reis bijvoorbeeld.

Hieronder gaan we een aantal goede yoga handdoeken bespreken.

Yogi en yogini Absorberende Yoga Handdoek

Yoga Handdoek Antislip Yogi & Yogini

Deze is van heel goede kwaliteit gemaakt hij heeft nopjes aan de onderkant voor antislip en heeft een absorberende functie zodat hij vocht en zweet goed absorbeert. Hij drukt heel snel het is hygiënisch. Een speciaal antibacterieel materiaal van 20% polyamide en 80% polyester. De nopjes zijn gemaakt van siliconen en heeft een gewicht van 500 gram. De afmetingen zijn lengte 183 centimeter, de breedte 63 centimeter en hij is maar 0,2 centimeter dik.

 

Antislip laag yoga handdoek

Deze yoga uitermate geschikt voor hot yoga waarbij je veel zweet en  natuurlijk ook andere vormen van yoga is hij geschikt.

Je kunt hem kopen voor een prijs van ongeveer €28 yoga en Bol.com/yogini-yogatowel


Microvezel Yoga Handdoek van Grip Citron Storm.

 

microvezel Yoga Handdoek Grip Citron Storm

Geeft een goede stabiliteit tijdens oefeningen en gemaakt van speciaal vervaardigt materiaal. Dit is een antislip handdoek dat doormiddel van speciale textuur niet uitglijd van je yoga mat.

Andere eigenschappen van deze handdoek zijn onder andere vochtabsorberend en sneldrogend. Is omkeerbaar Compact en ook ideaal voor Bikram yoga. Afmetingen van 183 bij 66 centimeter.
En hij is te koop voor €24, 95 euro.


Yogistar Yoga Handdoek Deluxe

DeLuxe Blauw YOGISTAR
Een mooie handdoek gemaakt van Eco vriendelijk materiaal. Bevat geen polyvinylchloride. Het materiaal is gemaakt van microvezel en hij heeft nopjes aan de onderkant van siliconen zodat hij niet niet wegglijdt.

Ideaal voor gebruik thuis in de studio of zelfs op reis. Licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Super absorberend en hygiënisch en van kwalitatief goed materiaal.

Een van de beste Yoga Handdoeken te koop. Bol.com YogaStar


Hot Yoga Handdoek van Manduka

HOT YOGA HANDDOEK Manudka

Manduka is een van de beste merken. Veel professionals gebruiken Manduka Yoga matten  en handdoeken.

De manduka handdoek speciaal vervaardigd voor Bikram yoga oftewel hot yoga. Maar kan natuurlijk ook voor andere yoga stijlen gebruikt worden. De meeste goede yoga handdoeken absorberen goed vocht en zweet en drogen weer snel zoals ook deze Manduka handdoek.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en het materiaal is gemaakt van dubbel geweven microfiber met een gewicht van 900 gram. Lengte is een 183 centimeter x 67 centimeter.

Te koop bij: Bol.com/MandukaTowels


Antislip Yoga Handdoek Love Generation

Antislip Yoga Handdoek

Deze super zachte yoga handdoek van het merk Love Generation neemt vocht op als geen ander. Hij heeft een goede antislip werking en voelt heerlijk aan. Uitermate geschikt zoals de meeste yoga handdoeken Voor hot yoga Bikram yoga Astana yoga. Het materiaal is van microfiber. Hij is licht in gewicht 450 gram en je kunt hem makkelijk wassen en droogt snel. Kortom een perfecte yoga handdoek voor algemeen gebruik en voor op reis.

Kijk voor meer informatie op Bol.com


Katoenen Yoga Handdoek

Katoenen Yoga Handdoek

Dit is een mix van Yogamat en Handdoek. Je kunt hem voor beide doeleinden gebruiken. Hij is wel stroever maar heerlijk om op te staan en oefeningen op te doen. Hij is heerlijk stroef en stevig.

Gemaakt van 100% natuurlijk katoen. Katoen neemt goed vocht op en voelt natuurlijk aan. Je kunt hem ook op een yoga mat leggen maar hoeft niet. Een gewicht van 1kg is hij wel iets zwaarder dan een gangbare handdoek. Des al niet te min een heerlijk product dat ook door verschillende professionele yoga instructeurs wordt aanbevolen.

Te koop bij Bol.com