Als je je handen voor de sensor houdt dan begint de pomp automatisch zijn werk te doen. Een luxe automatische zeepdispenser is erg handig als je vieze handen hebt en snel even wat zeep wilt pakken zonder iets aan te raken.auto zeepdsipenser simple human

Het is ideaal en het ziet er modern en strak uit. Het is een lust voor het oog in de keuken en je gasten zullen geïmponeerd zijn als ze hun handen gaan wassen. Een automatische zeepdispenser werkt elektrisch met een klein pompje. Geen vieze handen meer en geen zin om de kraan beet te houden dan is een automatische zeepdispenser een uitkomst.

De meeste zeepdispensers werken op batterijen en er zit een sensor in, als je je handen voor de sensor houdt dan begint de pomp automatisch zijn werk te doen.

 


 

Simplehuman heeft een mooie stijlvolle zeepdispenser uitgebracht die ook werkt met een sensor dus automatisch en elektrisch.Simple human automatische zeepdispenser

Bekijk bij Bol.com

Ziet er mooi uit is gemaakt van geborsteld nikkel. Het is hygiënisch omdat je niet vingers iets hoeft aan te raken. Dit apparaat werkt op batterijen, vier maal alkaline AA en deze zijn niet inbegrepen wanneer u dit product koopt.

De inhoud van een zeepdispenser bakje is 237 milliliter.


De elektrische zeepdispenser umbra finch wit.

elektrische zeepdispenser umbra finch wit

Bekijk bij Bol.com

Dit is een leuk apparaat voor niet al te veel geld wat goed werkt. Indicatielampje dat gaat blinken wanneer de zeep bijna op is. Om dit apparaat te gebruiken en goed te laten werken is het handig dat u niet te dikke zeep gebruikt en een beetje met water  verdunt om dit apparaat zonder problemen te laten functioneren.

Het is een modern apparaat met een leuke uitstraling. De afmetingen zijn 9,5 cm diameter met een hoogte van 19,7 centimeter en is gemaakt van kunststof en het zeep reservoir heeft een inhoud van 295 milliliter. Hij is ook verkrijgbaar in de kleur nikkel.


Simplehuman Zeeppomp met Sensor en een Inhoud van 325 milliliter en mat RVS

Simplehuman Zeeppomp met Sensor RVS

Bekijk bij Bol.com

Een prachtig wat een aanwinst is in elke badkamer of keuken. Het unieke aan dit product is dat je hem op kan laden met een USB kabel en daarna gaat het lang mee. Deze usb kabel krijgt u er gratis bij.

Een grote inhoud voor het vloeibare zeep en 325 milliliter en is gemakkelijk na te vullen door de grote opening.

Er zit een handige volumeregelaar op de juiste verf zeep te regelen en hij heeft ook een druppelstop zodat u geen last heeft van het lekker van zeep. Een prachtig design en een mooi apparaat.

Bestel hem gemakkelijk en goedkoop bij Bol.com

Compacte automatische zeepdispenser van het merk Simplehuman met Sensor

42,99  out of stock
Vtwonen.nl
as of June 17, 2024 11:19 pm

Wordt geleverd met zeep. Simplehuman is een de vooraanstaande merken voor automatische zeepdispensers. Dus kwaliteit is gewaarborgd.

Simplehuman Sensor Oplaadbare Zeepdispenser 325 ml - Mat RVS

109,95  out of stock
Vtwonen.nl
as of June 17, 2024 11:19 pm

Uw handen wassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met deze stijlvolle Sensor zeepdispenser van Simplehuman!

Oplaadbare Zeepdispenser met sensor 237 ml - RVS

72,55  out of stock
Vtwonen.nl
as of June 17, 2024 11:19 pm

Geen losse batterijen maar een accu die je kunt opladen. Handig en gaat lang mee.zeepdispenser van Simplehuman!