Op zoek naar de Best Geteste Wijnklimaatkast?

Uw wijn op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid houden  om de kwaliteit van de wijn voor jarenlang te behouden met een optimale smaak bij het drinken.

Wat voor wijnklimaatkasten zijn er te koop en welke is de beste?

Er zijn een aantal goede merken op de markt die mooie klimaatkasten leveren voor een mooie prijs.

Hieronder zetten we een top 5 wijnklimaatkasten op een rij die de beste beoordeling en rating hebben.

€1.549,00
in stock
Bol.com

De Wine Klima D12 – 12 Flessenwijnklimaatkast - wine klima d12

Deze wijnklimaatkast wordt zeer veel verkocht en heeft een uitstekende beoordeling. Deze klimaatkast is niet heel groot maar voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een goede wijnkoelkast vinden deze goed geschikt om thuis voor persoonlijk gebruik te kopen.

Er passen 12 flessen wijn in deze kast en omdat de wijnkoelkast niet heel groot is kun je hem bijna overal kwijt. Hij kost iets meer dan 200 Euro.

Met twee verschillende zones die je apart kunt instellen op temperatuur, elk 6 flessen. Het temperatuurbereik is van 7 tot 18 graden Celsius.

Deze wijnklimaatkast geeft weinig geluid wat fijn is als je hem bevoordeeld in de kamer of kantoor zou plaatsen.

Deze wijnkoeler bevat een UV licht filter in de glazen deur, zodat daglicht van buiten geen invloed heeft op de wijn.

Het stroomverbruik staat op 183 kWh per jaar en 140 Watt max.

Voor meer informatie kijk op bol.com

https://www.bol.com/nl/p/wine-klima-d12-wijnklimaatkast-12-flessen


De CASO WineDuett Touch – 21 Flessen

Wie van een stijlvol houdt is dit een prachtig exemplaar. Buiten dat hij een mooi design heeft werkt hij prima met een hoge gebruikers beoordeling. Op bol.com heeft hij een 5 sterren rating.

Caso wijnduet Wijnklimaatkast - 21 flessen

De Caso Wineduet koeler is van Duitse makelaardij. Hoogwaardige kwaliteit met een mooi design. Voor 21 flessen gemaakt, waarvan je aan de onderkant 15 flessen en bovenkant 6 flessen kunt neerleggen. En beide compartimenten kunnen met aparte temperatuur geregeld worden.

Een glazen deur met geïsoleerd glas met UV filter voor optimale wijn kwaliteit te behouden. Deze wijkoelkast is zeer stil wat fijn is voor de omgeving.

De temperatuur is te regelen tussen 7 en 18 graden. Het energieverbruik is 235 kWh en 140 watt. De wijnkoeler is makkelijk in te stellen met een touch sensor aan de buitenkant van de koelkast. Dus je hoeft de deur niet te openen.

Het is een prachtig apparaat met een uitstekende beoordeling. Voor ongeveer 350 Euro te koop.

Meer informatie:

https://www.bol.com/nl/p/caso-wineduett-touch-21-wijnklimaatkast-21-flessen


Wine Klima S6 Wijnkoelkast Geschikt voor 6 flessen

 

Wine Klima S6 Wijnkoelkast Geschikt voor 6 flessen

Hier is een prachtig exemplaar, super mooi classy design en niet al te groot. Deze wijkast zal niet mistaan in de woonkamer of keuken. Hij is geschikt voor 6 flessen wijn.

 

Het heeft een touch paneel dat het nog exclusiever maakt en een temperatuur bereik van 8°C t/m 18°C. De flessen kunnen maximaal 31 cm zijn, wat de meeste normale wijflessen zijn. Het heeft geen normale koeling maar een thermo elektrische peltier koeling dat dus geen millischade aanbrengt. Hierdoor is hij ook heel erg stil zonder veel geluid tot 30db.

Een UV filter voor kwaliteit te behouden en het heeft blauwe leslichten aan de binnenkant wat een luxueuze uitstraling geeft. Energieverbruik is 132 kWh.

Al met al een mooi wijnkoeler voor een schappelijke prijs. Klein maar fijn, maar let op maximaal 6 flessen wijn. Als dat voldoende is dan is dit een hele mooie keuze om te kopen. Te koop voor ongeveer 149 Euro.

Meer informatie op bol.com:

https://www.bol.com/nl/p/wine-klima-s6-wijnklimaatkast-6-flessen


Bosch KSW38940 – Serie 8 – Wijnklimaatkast

Bosch KSW38940 - Serie 8 - Wijnkoelkast

Deze Bosch wijnkoelkast heeft een mooi klassiek design. Deze wijnkoeler is geschikt voor een maximaal van maar liefst 198 flessen wijn. Al dan wel niet op elkaar gestapeld in de koeling. Op zich maakt dat niet veel uit. Het is een compact formaat die gewoon een hele collectie wijn kan herbergen in deze koelkast.

Deze wijnkoeler heeft ook een twee verschillende compartimenten die ook onderling in temperatuur ingesteld kunnen worden. Geïsoleerd glas met een UV filter. Er zitten 6 houten lades in die je er ook uit kunt halen en ook kunt opklappen voor een fles bijna rechtop te zetten voor wijnflessen die al open zijn of gewoon voor het gezicht.. De luchttoevoer wordt automatisch gefilterd met een koolstoffilter.

Het verbruik is wel wat meer dan de andere modellen maar dat is ook logisch. 212 kWh en 200 Watt. Het geluidsniveau is met maar 39 db ook erg stil te noemen.

De prijs van deze wijnklimaatkast is dan ook wel wat meer dan de andere modellen. Rond de 1000 Euro

Meer informatie op bol.com

 

https://www.bol.com/nl/p/bosch-ksw38940-serie-8-wijnkoelkast